Padlizsánkrémes szendó


Padlizsánkrémes szendó

A képet a Kanálka Manufaktúra kérésére készítettem, így a padlizsánkrém elkészítését megspórolhatjátok egy üveg Kanálka krém beszerzésével, de, ha házilag szeretnétek elkészíteni, akkor íme a padlizsánkrém receptje 🙂
Hozzávalók:
2db közepes méretű padlizsán
3-4 gerezd fokhagyma
olívaolaj

bors
5-6 ek majonéz
2-3 ek tejföl
Elkészítés:
A padlizsánokat meghámozom, vagy olívaolajon felkockázva megsütöm serpenyőben, vagy a sütőben 180 fokon félbevágva puhára sütöm. Ezután minden mehet bele az aprítóba/turmix gépbe és lágy, krémesre turmixolom!
Pirított baquette feltét:
Feketeerdei sonka
Rukkola
Gorgonzola
Jó étvágyat!

+ There are no comments

Add yours