New York Cheesecake


New York Cheesecake

18 db zabpelyhes keksz
8 dkg olvasztott vaj
3 ek barnacukor
50 dkg Philadelphia krémsajt
15 dkg cukor
3 ek liszt
3 tojás
2 dl tejföl

A kekszeket apróra összetörjük, majd hozzákeverjük az olvasztott vajat és a cukrot.
Egy 20cm-es levehető oldalú tortaforma oldalára és aljára nyomkodjuk.
A krémsajtot robotgépbe krémesre keverjük a cukorral. Egyenként hozzákeverjük a tojásokat, majd a lisztet is. Hozzáadjuk a tejfölt és a kekszalapra öntjük.
170 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 50 perc alatt készre sütjük. A sütőből kivéve hagyjuk kihűlni, de még jobb, ha egész éjszakára a hűtőbe tesszük! 😉

Jó étvágyat!

+ There are no comments

Add yours