Rólam

About us

Ismerj meg!

Sziasztok! Karolin vagyok!
Szeretném leszögezni rögtön az elején, hogy nem vagyok sem fotográfus, sem szakács! Fiatal feleségként, édesanyaként és szárnyait bontogató háziasszonyként szenvedéllyel kötődöm a főzés iránt és az ételfotózás minden apró-cseprő fortélyaihoz!
 
Szeretném videóimban átadni tapasztalataimat mindenkinek, aki Hozzám hasonlóan élvezetét leli a konyhai munkálatokban, vagy csak szeretné élvezetét lelni benne, de úgy érzi, hogy a főzés valahogy nem az Ő asztala. Szeretnék segítséget nyújtani minden olyan édesanyának, akinek fejtörést okoz nap mint nap új ételt varázsolni az asztalra, egyetemista fiataloknak, akik úgy hiszik nincs idejük meleg ételt készíteni, és a sokáig dolgozóknak is, akik fáradtan hazaérve, finom, meleg vacsorára vágynának. Mindezt egy esendő, laza, humoros stílusban, hiszen a főzés nem minden esetben szép, steril folyamat, főleg, ha gyerekek vesznek körül.
 
Ezen az oldalon elvétve fogtok találkozni, glutén- laktózmentes, vega, vegetáriánus, cukormentes, kókuszzsíros, paleo, mandulatejes, steviás, zabos, stb… ételekkel. Itt húst zabálunk hússal, csámcsogunk, fröcsögünk, tocsogunk és közben boldogok vagyunk.
Mindezeket olcsó, könnyen beszerezhető, mégis minőségi alapanyagokból. Remélem kedveteket lelitek a videóimban, receptjeimben, fotóimban, hogy aztán egy csajos estén, baráti összejövetelen, anyós- após megvendégelésekor, ünnepekkor elsajátíthassatok Tőlem különböző trükköket, turpisságokat, fondorlatokat, de legfőképpen ínycsiklandozó fogásokat, hogy az általatok elkészített ételekkel lenyűgözhessétek környezeteteket!
 
Köszönöm, hogy ellátogattál az oldalamra!